Hyra skylift Norrköping

Välkommen till Ripskogs Lift & Maskin när du ska hyra skylift i Norrköping!

Ska du utföra ett höjdarbete och är i behov av att nå högt upp på en fasad eller ett tak? Det arbetet utför du enklast genom rätt modell av lift eller byggställning. En byggställning används främst vid arbeten som pågår en längre tid och en stor fördel med att hyra skylift är smidigheten att flytta den och hur snabbt och enkelt du når det område du ska arbeta på.

Hyra skylift i Norrköping - Ripskogs Lift & Maskin

Hyra lift i Norrköping

Är du som företag eller privatperson i behov att hyra skylift i Norrköping eller i dess närområde uppfyller Ripskogs Lift & Maskin dina behov. Vi har en depå i Norrköping för snabba leveranser och vi erbjuder ett mycket brett utbud av liftar.

Att använda sig av en skylift lämpar sig bra i många olika typer av höjdarbeten. Oavsett om du ska måla en fasad, byta vindskivor, rensa dina hängrännor eller byta fönster på övervåningen underlättas arbetet oerhört mycket av att använda sig av en lift.

Inom industrin passar det exempelvis utmärkt när ventilation ska dras och nya belysning ska monteras.

Användningsområdena är många och som företag eller privatperson i Norrköping är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information kring vad som passar just ditt ändamål bäst.

Varför hyra lift av Ripskogs Lift & Maskin?

Ska du hyra skylift i Norrköping är du varmt välkommen att kontakta oss på Ripskogs Lift & Maskin! Vi erbjuder ett mycket brett sortiment av liftar för både utomhus- och inomhusbruk.

Med vår långa erfarenhet av maskinuthyrning hjälper vi dig att ta fram den lift som passar just dina specifika förutsättningar allra bäst. Alla våra liftar servas och besiktas dessutom regelbundet, vilket gör att du kan känna dig trygg i ditt höjdarbete när du använder dig av en lift från oss. Dessutom har vi alla försäkringar och som behövs. Dessa är några av de krav vi uppfyller för att få vara en del av rikstäckande Rentalföretagen.

Att vi dessutom har några av våra depåer i Norrköping och Linköping gör det även enkelt för dig att hyra en lift hos oss!

Vårt utbud av liftar

Släpvagnsliftar

Bland våra släpvagnsliftar hittar du liftar från 10,5 meter upp till 18 meter i arbetshöjd. Vi har både el- och bensindrivna liftar att erbjuda, vilket gör att du är flexibel när det gäller att flytta liften under arbetets gång.

Gå till våra släpvagnsliftar >>

Pelarliftar

Våra batteridrivna pelarliftar är mycket enkla att använda och förflytta på ett plant underlag. Dessa hittar du i arbetshöjder från 5,66 meter upp till 10 meter.

Gå till våra pelarliftar >>

Saxliftar

Vi har ett mycket brett sortiment av olika typer av saxliftar. Vi har eldrivna, dieseldrivna samt hybrider som drivs av både el och diesel. En saxlift är utmärkt att använda vid plant underlag och våra liftar hittar du från 7,72 meter upp till 19,20 meter i arbetshöjd.

Gå till våra el- och hybriddrivna saxliftar >>
Gå till våra dieseldrivna saxliftar >>

Bomliftar

Våra bomliftar är de liftar i sortimentet som har högst kapacitet när det gäller arbetshöjden. Vår allra högsta når så högt upp som 43,30 meter. Bomliftarna är dieseldrivna för snabb förflyttning på plant underlag.

Gå till våra bomliftar >>

Vikbomsliftar

Bland våra vikbomsliftar har vi också ett mycket brett sortiment. Precis som våra saxliftar drivs dessa av batteri, diesel eller som hybridlösning med både el och diesel. Arbetshöjden för dessa ligger mellan 10,89 meter och 40,30 meter.

Gå till våra eldrivna vikbomliftar >>
Gå till våra dieseldrivna vikbomliftar >>

Billiftar

Vi erbjuder även uthyrning av billift, vilket innebär att liften sitter fast direkt på bilen. Bilen är dieseldriven och arbetshöjden på liften är 29 meter.

Gå till våra billiftar >>

Lift- och fallskyddsutbildning

För att få åka lift inom arbetet måste du ha rätt utbildningar. Vi erbjuder både liftutbildning och fallskyddsutbildning i Norrköping.

Liftutbildning

Liftutbildningen innefattar exempelvis hur liftar är uppbyggda och hur de drivs och manövreras. Vi går också igenom olika liftars användningsområden, vilka begräsningar de har samt hur underhåll och kontroll av liftarna genomförs. Vi går också igenom aktuell lagstiftning kring liftarbeten.

Fallskyddsutbildning

Fallskyddsutbildningen tar upp vilka risker som finns vid höjdarbeten och hur du bäst planerar och förebygger för dessa. Vi går också igenom räddningsplanering samt hur du sköter, underhåller och kontrollerar fallskyddsutrustningen. Även här går vi igenom aktuell lagstiftning.

När du har gått våra utbildningar kan du känna dig trygg med att du har rätt kunskap kring att arbeta på högre höjder med våra liftar.

Hyr din skylift hos Ripskogs Lift & Maskin i Norrköping!

Scroll to top