Om oss

Vi hyr ut det du behöver!

När du behöver maskiner och verktyg är det till Ripskogs Lift och Maskin du ska vända dig. Vi kombinerar kunnande och ett stort engagemang med moderna och funktionella maskiner. Det gör jobbet roligare, lättare och snabbare för dig, med ett bättre resultat som följd.

Allt inom bygg och anläggning

Hos oss finns alla typer av maskiner och verktyg, från mindre borrmaskiner, slipmaskiner, kapverktyg till större markvibratorer, vältar och ett brett sortiment av ställningar och skyliftar.

Nära våra kunder

Genom att vara ute på fältet och besöka våra kunder i deras vardag samlar vi på oss insikt och kunskap om den senaste byggtekniken. Det innebär att vi kan erbjuda kundanpassade produktlösningar. Dessutom kan vi snabbt och enkelt lösa eventuella problem som uppstår. Vi hjälper er i Norrköping, Finspång och Linköping med närhet till Katrineholm, Åtvidaberg, Nyköping, Mjölby och Motala med omnejd.

Vi är R-licenserade

Etiskt kvalitetsmärkta företag är alltmer eftertraktade av konsumenter och samhället i stort. R-licens är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar företag med ett gott etiskt förhållningssätt, företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.

Företag som tilldelats en R-licens har valt att lyfta fram etikens betydelse i företaget och därmed ge en tydlig signal för att de strävar efter att agera på ett moraliskt och ansvarsfullt sätt. Licensen visar att företaget är engagerat i att skapa en positiv företagskultur och bidra till samhällsutvecklingen genom omtanke och ärlighet. Genom att bli etiskt kvalitetsmärkta kan företagets förtroende hos kunder och samarbetspartners stärkas och du som kund har en intyg på att din leverantör har ett gott etiskt förhållningssätt. Läs mer om licensiering.

Scroll to top