Hyra av vältar för vägbyggen, grunder och markarbeten

22 september, 2023

‍Ripskog lift och maskinuthyrning är din pålitliga partner när det gäller att hyra vältar för markarbeten. Vi erbjuder ett brett utbud av vägvältar och jordvältar för att möta dina behov. Vårt mål är att göra uthyrningsprocessen enkel och smidig för dig som kund. Med vår erfarenhet och vårt utbud av maskiner kan vi hjälpa dig oavsett om du behöver en vält för korttidsuthyrning eller för större projekt som sträcker sig över en längre tid.

Nyheter till vår Maskinpark

Varför hyra en vält från oss?

När du väljer att hyra en vält från ripskog lift och maskinuthyrning kan du vara säker på att du får en högkvalitativ maskin som är i gott skick. Våra vältar är tillverkade av välrenommerade märken som dynapac och caterpillar, vilket garanterar pålitlighet och prestanda. Vi erbjuder envalsvältar som är perfekta för stora och krävande jobb inom exempelvis vägbyggande.

Välj den perfekta storleken

Vi erbjuder vältar i två olika storlekar för att passa olika typer av projekt. Våra maskinmodeller sträcker sig i dagsläget från dryga 7 ton upp till dryga 12 ton, vilket ger dig möjlighet att välja den vält som bäst passar dina specifika behov. Oavsett om du behöver packa sten, grus eller jord för att skapa en ny bestående markyta inom områden tex. Flygplatser, dammkonstruktioner, hamnprojekt eller industrianläggningar, har vi rätt vält för dig.

Vältar

Bokningsprocessen

Att hyra en vält från oss är en enkel process. När du kontaktar oss berättar vi om de olika uthyrningsalternativen och hjälper dig att välja rätt hyresperiod och eventuell extrautrustning för din maskin.

Kontakt: kunden kontaktar oss för att diskutera sina behov och få information om tillgängliga alternativ.

Inspektion och förberedelse: retur, leverans och brandbesiktning sker kontinuerligt för att säkerställa att maskinerna är i gott skick. Ren både invändigt och utvändigt är viktigt då denna maskin är en daglig arbetsplats för hyrestagaren.

Transport: vi levererar vält och utrustning till din arbetsplats. Du kan antingen ordna transporten själv eller så hjälper vi dig att hitta ett pålitligt transportföretag till konkurrenskraftiga priser.

Fördelarna med att hyra en vält

Att hyra en vält istället för att köpa är fördelaktigt av flera skäl:

  • Kostnadseffektivitet: genom att hyra en vält slipper du kostnaderna för att köpa en ny maskin och underhålla den. Du betalar endast för den tid du behöver använda vägvälten.
  • Flexibilitet: genom att hyra kan du anpassa maskinparken efter dina specifika projektbehov. Du kan enkelt byta ut eller lägga till maskiner när behoven förändras.
  • Senaste tekniken: genom att hyra får du tillgång till de senaste modellerna av vägvältar som har den bästa tekniken och prestandan.
  • Ingen lagring och underhåll: när du hyr en vält behöver du inte oroa dig för lagring och underhåll av maskinen. Detta ansvar ligger hos oss på ripskog lift och maskinuthyrning.

Vältar för olika vägbyggnadsprojekt

Vältar är avgörande för att packa material och skapa jämn och hållbar markyta. De är också användbara vid andra typer av projekt, såsom flygplatser, dammkonstruktioner, hamnprojekt och industrianläggningar. Våra vältar är särskilt utformade för att packa olika material som sten, grus och olika jordtyper.

Stora markvibratorer: vi erbjuder även stora markvibrator som är anpassade för att packa stenfyllning grus. Dessa vibratorer är också effektiva på andra typer av jordarter och används ofta inom olika byggprojekt.

Erfarenhet och kundservice

Ripskog lift och maskinuthyrning har lång erfarenhet av att erbjuda entreprenadmaskiner till uthyrning. Vi strävar alltid efter att erbjuda säkra och besiktigade kvalitetsmaskiner med tillhörande utrustning för att säkerställa att ditt projekt ska gå enligt plan. Vår personal står redo att hjälpa dig genom hela processen, från bokning till leverans och support under hyresperioden.

Kontakta oss idag!

Välj ripskog lift och maskinuthyrning som din pålitliga partner för att hyra vältar för dina mark, väg och byggprojekt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning som passar just dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Fler nyheter

ripskogs lift och maskinuthyrning ditt ljus i morkret

Ripskogs Lift- och Maskinuthyrning – ditt ljus i mörkret

Årets mörkaste dag – 22 december – är här. Visst innebär det att vi går mot ljusare tider men...

Ecopar det miljövänliga drivmedlet

Ecopar: Det miljövänliga drivmedlet för Ripskogs Lift & Maskinuthyrning

På Ripskogs Lift & Maskinuthyrning är vi stolta över att erbjuda våra kunder de mest effektiva och miljövänliga lösningarna...

R-certifiering

Vi är R-licenserade – vad betyder det för dig som kund?

R-licens är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar företag med ett gott etiskt förhållningssätt, företag som aktivt vill arbeta med...

Scroll to top